Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2015 23:52

Μου δίδαξαν πολλά | Χαρούμενος στη Λάβα

Στα 17 του και μετά την ποδοσφαιρική παιδεία που πήρε στην ομάδα του Πανθηραϊκού ο Μανόλης Ξαγοράρης πήρε την πρώτη επίσημη μεταγραφή της καριέρας του, αφού εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα αποτελεί έναν από τους τερματοφύλακες της πολλά υποσχόμενης για φέτος Λάβας.

Ο ανερχόμενος πορτιέρο μίλησε στο S.C. για τη μεταγραφή του, δείχνοντας ότι είναι ένα παιδί που ξέρει να εκτιμά, αφού αναφέρθηκε με ιδιαίτερη θέρμη και στους προπονητές που τον έχουν γαλουχήσει ποδοσφαιρικά μέχρι σήμερα:

«Μεγάλωσα στον "Πανθηραϊκό" τον νιώθω σαν οικογένεια μου από μικρός. Ο κύριος Κρεμύδας ήταν αυτός που ξεκίνησα μαζί του και έπειτα στο Ανδρικό τμήμα ο κύριος Κωνσταντόπουλος ήταν δυο υπέροχοι προπονητές που μου χάρισαν πολλές και διαφορετικές εμπειρίες και γνώσεις στον χώρο του ποδοσφαίρου που σίγουρα με βοήθησαν πολύ. Μετά από αυτά τα τρία χρόνια δουλειάς με το "Πανθηραϊκό" με πλησίασαν πολύ ζεστά οι παράγοντες της Λάβας και με έκαναν να νιώσω πολύ όμορφα από την πρώτη στιγμή. Μου μίλησαν για τους στόχους της ομάδας και συμφωνήσαμε σε όλα. Από κει και πέρα πρέπει να έχουμε σκυμμένο το κεφάλι και με πολύ δουλειά να πετύχουμε ότι το δυνατόν καλύτερο με την ομάδα μας. Για μένα είναι η πρώτη μεταγραφή και χαίρομαι που πάω σε μια ομάδα στην οποία θα συνεργαστώ με καλούς ανθρώπους και κύριος με συμπαίκτες που ήμασταν μαζί στο παρελθόν.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares